Meidän eestinhevoset kilpailemassa

Olustvere Combi Cup 2016. Kaikki valjakot, yksi sekä parivaljakoja oli startissa 25.

Aragon ja Avatar, kuski Airi Reinvart ja groomi Tiit Siiboja saavutti 11 sijan . Amadeus ja Allegro, kuski Anu Matsoo saavutti 15 sijan.

04.-05.072015 Raplamaalla  ERL Väike Karikas ja Raplamaa Rakend 2015. Osallistuimme meidan kahdella parivaljakolla - Amadeus ja Allegro sekä uusi pari Aragon ja Avatar.

Amadeus ja Allegrolla (kuski Anu Matsoo) saavuttimme 5 sija, Avatar ja Aragonilla (kuski Airi Reinvart) 10 sijan.

Balti Cup 2013 Tartossa  13. - 15. syyskuu. Osallistuimme Balti Cup ponien parivaljakossa, missä oli kilpailijaita Latviasta ja LietTuasta. Saavuttimme I sijan meidän eestinhevosten parivaljakolla.

RUILA 27.-30.06.2013, EESTIn mestaruuskilpailut kouluratsastuksessa . INGRID RANDLAHT JA EESTInori APOLLO osallistui ja saavuttii III sijan.

Videol II, A25 (KÜR), tulos 67,66% ja I sija. Tuomarit: H: Kirsten Søgaard (DEN) | C: Anna-Mari Pekonen (FIN) | B: Angelique Maasik 

Reiu Rakend 06.07.2013

9.06.2013 osallistui Ingrid Randlaht ja Anna Katariina Nigesen, meidän uusi poniratsastaja, Apollon kanssa kouluratsastuskilpailuissa. 

Tulokset: Anna ja Apollo - luokassa A21   61,6% ja IV sija; Ingrid ja Apollo - luokassa L32   62% ja I sija 

 

 

 

"Juurimaa Rakend" 02.06.2013 - II Sija

 

18.-19.elokuussa 2012 pidetiin Pärna tilalla Tartumaalla Eestin mestaruuskilpailut valjakkoajossa. Voore Tallit olivat paikalla kahdella yhenhevosen valjakolla, Amadeus ja Allegro, Kuski Anu Pärisoo ja groomi Tiit Siiboja.  Meidän eestinhevosella Amadeus kilpailettiin Mestaruus luokassa. Valitettavasti jäi mitali ensimäiselle esteelle, missä valjaat rikkoutuivat.  Kiitokset hyvälle groomille saatin nämä korjattu ja jatketuu kilailuun loppuun. Tulos Amadeusilla IV sija ja Allegrolla avoinluokassa II sija. Hobumaailm.ee sivuilla Tulokset ja artikkeli.

Videot (Ave Kuusemets) I-seltä (valjaiden hajominen) ja  II-ltä esteeltä:

 

EESTInHevosten PÄivä KURGJALla - 12.elokuuta 2012

Hyvä esite viroksi -  "Eesti Hobuse Kaitse Ühing" sivuilla, ja enemmän kuvia niiten Galleriassa.

Meidän tallista osallistuivat kouluratsastuskilpailuissa valjakkohevoset Amadeus ja Allegro sekä siitosori Apollo.

Anna Katariina Nigesen ja Amadeusin tulos 66% ja V sija.

 Anu Pärisoo ja Allegron  tulos  66% ja VI sija.

Luokassa  A18 saavutivat Ingrid Randlaht ja Amadeus tuloksella 67%  III sijan.Ja samassa luokassa saivat Ingrid ja Apollo tuloksen 66% ja IV sijan.

 

05.-06.heinäkuuta Ingrid ja Apollo osallistuivat Ruilassa kouluratsastus mestaruus kilpailuissa. Ensimmäisen päivän A22 luokassa saatiin tulos 63,56% ja VII sija. Toisen päivän tulos 65,83% ja IX sija luokassa A25 - KÜR.  Mestaruuskilpailun lopputulos VII sija. Mahtava!! Ainut poni luokassa.

Tulokset täällä: http://www.tallinnhorseshow.ee/est/eesti-meistrivoistlused/stardijarjekorradtulemused/2012/

Kuivia toisesta päivästä: http://fotoalbum.ee/photos/aramisaramis/sets/1301237?page=1  Kuvat: Kersti Kalberg

16.kesäkuuta pidettiin "SUVINE KOOLISÕIDU KARIKASARi 2012" II vaihe VÄÄNA Ratsastuskeskuksessa. Ingrid ja Apollo saivat tuloksen 63,96% ja IV sija.

Tulokset Hobumaailma sivulla ohjelma 7.

 

9.06 OLIVAT KOLGAKÜLAN TALLISSA VALJAKKOKILPAILUT "LAHEMAA RAKEND 2012".  KILPAILEMASSA OLI 12 VALJAKKOA. VOORE TALLIDEN EESTINHEVOSTEN PARIVALJAKKO OLI TAAS VOITTAMATON.  REPORTAASI KILPAILUSTA VIROKSI    ESTHORSE.EE  SIVUILLA. Tulokset Hobumaailm.ee sivulla.

Kuvat: Riina Rõa 

26.-27.05  OLIVAT EVE HAGGIN LUONNA VALJAKKOKILPAILUT "RAPLAMAA RAKEND 2012". MEIDÄN PARIVALJAKKON  EESTINHEVOSET AMADEUS JA ALLEGRO OLIVAT RINNAKAIN   TORI- JA LATVIANHEVOSTEN KANSSA. TASAVÄKINEN KILPAILU TOI MALJAKKON VOORE TALLIDEN EESTINHEVOSILLE.   REPORTAASI jA KUVIA HOBUMAAILM.EE SIVUILLA.   TULOKSET TÄÄLLÄ.

Kuva: Aivar Pihelgas

Video: Ave Kuusemets

Verratonta!!! 18.03.2012 Ingrid ja Apollo saavuttivat  Ruilassa kouluratsastus kilpailuissa II sijan, tulos 66,75%. Apollo oli niin paljon parempi muista hienoista ratsuista. Tulokset  Hobumaailmassa programm nr 7. Eestinhevosten menestuksista sen päivän kilpailuissa saa lukea viroksi Eesti Hobuse Kaitse Ühing kodisivuilta ja kohta myös Ingridin Atheena blogista.

 

 

Apollo teki tänavuonna 28.01.2012, ensimmäisen stardin Niitväljalla. Enemmän saa lukea viroksi Ingridin blogista.

85. vuotta sitten Nõmme sai kaupunkin oikeukset. Nõmmen perustaja oli Nikolai von Klehn ja sen muistoksi avatiin lauantaina, 12.marraskuuta hänen patsas Nõmmen keskustassa. Sen jälkeen kaikki ihmiset kävelivät von Klehnin linnaan. Kulkuen edessä ratsasti Nikolai von Klehn meidän hevosella Amadeus.

Kuvat on tehty Klehnin linnassa.

20.08 olivat Väänan ratsastuskeskuksessa kouluratsastus kilpailut "Suur ja Väike Karikas 2011" finaali. Voore Talleista kävi kilpailemassa Amadeus ja Ingrid Randlaht. Amadeus oli ainut eestinhevonen ratsujen joukossa, mutta tasaväkisen kilpailun tulos oli 59,5%. 

tulokset  HOBUMAAILM.EE

 

13. 08  oli CARL ROBERT JAKOBSONIn TALUMUSeossa EESTInhevos päivä. Järjestätiin näyttely tammoille ja oreille, kilpailut koulu- ja esteratsastuksessa ja myös valjakkoajelu kilpailu-esitys.  

VOORE TALLIn hevoset Amadeus ja Allegro kilpaili kouluratsastuksessa ja parina valjakkoajossa. Tulos: I palkinto valjakkoajossa; I palkinto kouluratsastuksessa Amadeus; 5-7 palkinto kouluratsastuksessa AllegroEnsimmäiset 3 kuvaa aMADEUS JA iNGRID rANDLAHT; SEURAVAAT 3 aLLEGRO JA iNGRID rANDLAHT; SEURAVAT aMADEUS JA aLLEGRO PARIVALJAkKOSSA, kuski aNU pÄRISOO JA groomi iNGRID rANDLAHT

 

Sunnunataina 19.06 olivat Niitväljalla kouluratsastus kilpailut "Suur ja Väike Karikas 2011". Voore Talleista kävi kilpailemassa Apollo ja Amadeus. Kristiin Helisalu ja Amadeus kilpaili A luokassa ja saivat tuloksen 58,5%.  Ingrid Randlaht ja Apollo kilpaili myös A luokassa, saivat 62,7% ja tulivat toiseksi. Tosisen stardin tekivat L luokassa ja tulos hienot 60,6%. Kuvia löydät esthorse.ee -stä. Tulokset  hobumaailm.ee

 

 

APOLLO JA INGRID RANDLAHT sekä AMADEUS JA KRISTIIN HELISALU osallistuivat LIIVAKU TALLIDEn kouluratsastus kilpailuissa 28.05.2011.  INGRID kilpaili APOLLOlla A-luokassa ja SAIvat tuloksen 61,67%. KRISTIIN AMADEUSIlla  NuORTEn luokassa sai TULoksen 58%.  

Tulokset:  HOBUMAAILMA.

       Kuvat: Ago Ruus

 

 

21.-22.05.2011 käytiin EESTInhevosten parivaljakkolla kilpailemassa "RAPLAMAA RAKENDIL". Tulokset RAKENDIHOBUNE.EE LEHEL.  MEIdän TIIMI: EESTInhevoset AMADEUS JA ALLEGRO; ANU PÄRISOO JA GROOMIt KRISTIIN HELISALU sekä JAANUS KALLASTE

 

 

 

Sunnuntaina 24.04 olivat Jüri tallissa kouluratsastus kilpailut. Apollo kilpaili A luokassa, sai 67,28% ja tuli toiseksi. Enemmän lukemistä eestiksi :)  Ingridin blogista.

 

09.04.2011 Rahula talleissa olivat kouluratsastuksen kilpailut, missä kilpaili Voore Talliden siitosori Apollo, ratsastaja  Ingrid Randlaht Ne olivat orin ensimmäiset kilpailut ja hyvin ne meni.  :)  Artikkeli Hobumaailmassa, myös tulokset.